Zakelijk


Wilt u bloemen bestellen en laten bezorgen door ons voor het bedrijf?

 

Dat is geen probleem, dat doen wij graag voor u.

U kunt een e-mail sturen naar info@flowersbyjoyce.nl

graag met deze gegevens erin vermeld:

Bezorg datum

Naam + adres gegevens ontvanger

Tekst kaartje

Wat we mogen maken voor u o.a. Boeket, bloemstuk, plantenbakje etc en wat het mag kosten.

 

Wilt u het op factuur, ook dat is geen probleem.

Graag dan ook de gegevens die wij op het factuur mogen zetten aan ons doorgeven.

Naam bedrijf,

adres,

evt afdeling/locatie

en het e-mail adres waar het factuur naar toegestuurd kan worden.

 

Heeft u nog vragen dan kunt u ook eerst telefonisch contact met ons opnemen via: 0174-785786

 

Iedere week verse bloemen op kantoor?

Kies voor ons bloemenabonnement!

 

Elke week verse bloemen op kantoor? Kies dan voor een bloemenabonnement bij Flowers By Joyce. Wij bieden je iedere week verse bloemen in een leenvaas op jouw gewenste locatie. Met een abonnement heb je altijd een prachtig boeket op kantoor staan. Elk seizoen hebben we weer nieuwe bloemen, waardoor je veel variatie kunt verwachten. Elke dag kopen we nieuwe bloemen in op de veiling.  Wij kunnen jouw boeket waar en wanneer je maar wilt bezorgen. 

 

Wist je dat veel kantoren een abonnement op bloemen hebben? Voor veel ondernemingen is een nette en verzorgde uitstraling van belang. Daarnaast is ook uit onderzoek gebleken dat iets natuurlijks als een plant of wekelijks verse bloemen een positieve uitwerking heeft op de productiviteit. Een bijkomend voordeel in het geval van een bloemenabonnement is de variatie. Bij een plant kijk je in principe altijd naar hetzelfde terwijl je met een abonnement op bloemen dus iedere week verse bloemen krijgt. Iedereen kent de uitspraak “verandering van spijs doet eten”, zo doet verandering van bloemen ook goed voor de algehele uitstraling van een ruimte. Ook zullen bewust of onbewust je vaste klanten en zakenpartners merken dat er iedere keer weer een met zorg geselecteerd boeket op tafel staat. Een mooi boeket op de balie of op de vergadertafel werkt namelijk als een echte eyecatcher. Het kan dus heel positief uitpakken voor je imago wanneer je wekelijks bloemen op kantoor laat bezorgen.

 

Wilt u meer informatie over een abonnement?

Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@flowersbyjoyce.nl

 

 


Wij zijn aangesloten bij Pimm Solutions.


Pimm is een platform voor het slim inkopen van zakelijke attenties, geschenken en andere items, zo kun u bloemen bestellen via hun website en wij voeren deze uit voor u.

 

Meer informatie vind u op de website van Pimm:

https://www.pimmsolutions.nl