Rouwarrangementen:Rouwbloemen bestellen


Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie naar keuze (ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwstuk niet zelf op te halen bij ons. Onze bezorger zorgt ervoor dat het rouwboeket op het juiste moment wordt bezorgd, is het verder weg of in een ander land dan nemen we contact op met een bloemist in de buurt van het te bezorgen adres.

Tijdens het bestelproces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? 

Wij bezorgen in:

Hoek van Holland, Heenweg, ‘s-Gravenzande, Naaldwijk, Monster, Ter Heijde, De Lier, Poeldijk & Maassluis.

 

Rouwstuk kiezen

Wij begrijpen wat dit moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Ons assortiment met rouwbloemen is ingedeeld in verschillende stijlen. Op basis van herinneringen en/of karaktereigenschappen kies je een stijl die past bij de overledene. Welke stijl je ook kiest een bloemstuk op een begrafenis, crematie of herdenking zorgt voor een mooi en waardig afscheid.

Het rouwwerk is beschikbaar in verschillende bindvormen, waaronder een rouwboeket, biedermeier, rouwkrans, hartvormig rouwstuk of kistbedekking.

Rouwwerk met lint

Aan het rouwwerk kan een rouwlint met persoonlijke tekst worden toegevoegd. Het is mogelijk om tekst te plaatsen op de rechter en linker slip. Voeg je liever geen lint toe aan de rouwbloemen? Plaats dan een liefdevolle tekst op een kaart.

Heb je vragen over het bestellen van bloemen voor een begrafenis of herdenking?

Neem contact met ons op via info@flowersbyjoyce.nl of kom bij ons langs in de winkel, dan kunnen we u persoonlijk helpen.Tips bij rouwbloemen bestellen:


Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.

Wanneer bezorgen?
U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend).

De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren. Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Gepaste tekst rouwlint of kaart
Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint (2 stroken) of een kaart.


Rouwarrengementen gemaakt door ons team: